Trainingen

Privacy trainingen op maat

Op het gebied van privacy verzorgen wij alle privacy trainingen die uw organisatie nodig heeft om aan de AVG te voldoen. Dit kan variëren van awareness trainingen, AVG kennisquiz, tot en met IAPP trainingen en specifieke AVG training voorzowel commissarissen, directies en management.

Onze trainingen worden altijd passend gemaakt op de specifieke wensen van onze klanten en kunnen zowel incompany of op externe locatie plaatsvinden. Indien u hier ook gebruik van wilt maken, neem dan vrijblijvend contact op of stuur ons een bericht. 

 

Trainingen van PrivacyPeople

In control begint bij Awareness

PrivacyPeople geeft Awareness trainingen aan diverse doelgoepen. Dit kan variëren van CvB/Directieraad, tweede lijns functies en operationeel management. In een sessie van 2 uur wordt op interactieve wijze invulling gegeven aan het realiseren van inzicht in wat de impact is van de AVG op organisaties en hoe hier mee moet worden omgegaan. Na de training is AVG niet meer die donkere wolk boven uw bedrijf, maar simpelweg een nieuwe uitdaging waar gestructureerd vorm en inhoud aan kan worden gegeven.

Hoe werken CFW's, wat is er voor nodig en wat levert het op?

Een control framework is niet de ultieme oplossing voor problemen in organisatiebeheersing, maar kan wel een significant aandeel in de oplossing betekenen. Hoe werkt zo'n CFW, wat is het en wat is er voor nodig?

PrivacyPeople verzorgt CFW traininingen waarmee de deelnemers binnen één dagdeel wegwijs worden gemaakt in wat een CFW kan toevoegen aan uw organisatie, en hoe dit kan worden ingericht en worden onderhouden en hoe dit bijdraagt aan het verlagen van "Cost of Control".

Tooling kan ontzorgen

Op dit moment worden er diverse tools aangeboden om AVG compliant te worden.  Wij zien een veelheid aan tools ide worden aangeboden. Wat is nu de juiste tool en hoe krijg ik die werkend?

PrivacyPeople kan ondersteunenen bij de juiste tool selectie en implementatie hiervan. Wilt u dit zelf doen, lees dan in ieder geval even onderstaande stappen door.

1. Definieer wat de tool voor u moet gaan oplossen, betreft dit bijvoorbeeld alleen de inventarisatie ofgaat het  om aantoonbaar in control

2.  Definieer shortlist. Aanbieders benoemen al heel snel iets als een tool., maar in werkelijkheid varieert dit vanaf een vragenlijst tot aan complete SAAS applicatie (als Easy Privacy).

3. Kijk bij offertes nauwlettend naar aanvullende kosten als opstart-, implementatie-, training en nazorgkosten.

4. Kijk goed naar randvoorwaardelijke zaken als, beveiliging en up to date houden aan wet en regelgeving.

5. Komt u er niet uit of heeft u aanvullende expertise nodig in het selectie, implementatie en of trainings proces, kunt u altijd contact opnemen met ons.

FAQ Privacy Trainingen

Dat is geen enkel probleem, samen met de klant kunnen we een specifiek trainingspakket samenstellen wat is afgestemd op de doelgroep en precies voldoet aan inhoud en gewenste tijdsduur.

Onze trainingen kenmerken zich door een goede voorbereiding waarin aansprekende voorbeelden worden verzameld die dicht aanliggen tegen de dagelijkse praktijk van de klant. Dit plus het gebruik van stem software zorgt tot nu toe altijd voor de gewenste interactie waardoor cursisten niet vanaf een afstand kijken naar de AVG, maar zich meer verplaatsen in de AVG. Deze aanpak heeft zich tot nu als zeer succesvol bewezen.

Bel mij terug

call-back-bel-terug-privacy-people
//